logo

Taart op maat

U kunt bij CakeClass een taart geheel op maat laten maken naar eigen design.

Bestellingen kunnen geplaatst worden via onderstaand bestelformulier. Mocht u niet zeker zijn van alle punten die u op het formulier invult, dan is dat geen probleem. Na het versturen van het formulier staat nog niets vast en kunnen er altijd nog aanpassingen gemaakt worden. U krijgt altijd een bevestiging en een persoonlijk advies over uw bestelling.

Het maken van een taart kost enige voorbereiding, daarom het verzoek om uw bestelling 2 weken van te voren te plaatsen.

Het ophalen van uw bestelling kan op Goeverneurkade 74 in Voorburg. In sommige gevallen is bezorgen mogelijk. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Bestelformulier voor taart op maat

 


Bestelinformatie

Via het bestelformulier kunt u aangeven hoe u uw taart precies wilt hebben. Hieronder vindt u informatie die u kan helpen bij het invullen van het formulier.

Formaat, vorm en aantal lagen van de taart:

U kunt aangeven of de taart rond of vierkant moet worden. Aan de hand van onderstaand schema kunt u het aantal lagen van de taart bepalen die u nodig denkt te hebben. Ander vormen taarten zijn bespreekbaar en kunnen aangegeven worden bij de beschrijving van het design van de taart.

 

formaat-vorm-lagen_combinatie

Type cake:

Cakeclass levert taarten van standaard biscuit en chocolade biscuit. U kunt ook een speciale aanvraag plaatsen voor uw gewenste smaak en allergieën. In overleg kunnen de mogelijkheden worden besproken.

Type bekleding:

U kunt aangeven met wat voor materiaal uw taart bekleed moet worden. Wij kunnen uw taart bekleden met fondant of met marsepein.

Type vulling:

Elke laag taart krijgt twee lagen vulling. U kunt kiezen voor 1 of 2 type vullingen. Op het formulier kunt u kiezen uit een lijst met beschikbare vullingen. Mocht u een smaak willen die niet in de lijst staat dan kunt u altijd vragen naar de mogelijkheden. Voorbeelden van standaard vullingen:

  • botercrème vanille met aardbeienjam
  • banketbakkersroom met aardbeienjam
 

Tekst op de taart:

Als u een tekst op de taart wilt hebben dan kunt u die tekst hier intypen.

Design:

Bij het omschrijven van uw taart kunt u denken aan het thema, de kleuren en eventuele teksten die op de taart komen. U kunt aangeven of u graag een plat puzzelplaatje of een geboetseerd poppetje op de taart wilt hebben.

Weet u al precies wat u wilt omdat u een foto van een mooie taart online heeft gevonden? Geen punt! Plaats de foto in de bijlage van het formulier en verstuur deze mee. We kunnen dan bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Afleverdatum:

Graag vragen wij u de bestelling ruim van de voren (minstens 2 weken) te plaatsen. Dit is nodig om uw bestelling te kunnen inplannen. Geef op het formulier aan welke dag u de bestelling wilt afhalen en geef eventueel ook een tijd aan in de omschrijving. CakeClass probeert zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen.

Datum van nuttigen:

Graag vragen wij u aan te geven wanneer u de taart gaat nuttigen. Zo weten wij hoe ver van tevoren wij de taart kunnen maken, en zal de taart altijd vers zijn wanneer u van plan bent hem op te gaan eten.

Telefonisch contact:

Als u er niet helemaal uit komt dan kunt u altijd even telefonisch contact opnemen (op nummer 06 181 422 48) en uw wensen bespreken.

Bestelformulier voor taart op maat