logo

Cupcakes

U kunt bij CakeClass cupcakes geheel op maat laten maken naar eigen design.

Bestellingen kunnen geplaatst worden via onderstaand bestelformulier. Mocht u niet zeker zijn van alle punten die u op het formulier invult, dan is dat geen probleem. Na het versturen van het formulier staat nog niets vast en kunnen er altijd nog aanpassingen gemaakt worden. U krijgt altijd een bevestiging en een persoonlijk advies over uw bestelling.

Het maken van cupcakes kost enige voorbereiding, daarom het verzoek om uw bestelling 2 weken van te voren te plaatsen.

Het ophalen van uw bestelling kan op Goeverneurkade 74 in Voorburg. In sommige gevallen is bezorgen mogelijk. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Bestelformulier voor cupcakes op maat

Bestelinformatie

Via het bestelformulier kunt u aangeven hoe u uw cupcakes precies wilt hebben. Hieronder vindt u informatie die u kan helpen bij het invullen van het formulier.

Formaat van de cupcakes:

U kunt kiezen uit twee formaten cupcakes. De standaard cupcake (+/- 6 cm) en de mini cupcake (+/- 4cm). De mini cupcake zijn in enkele happen op en zijn zeer geschikt als kleine traktatie om uit te delen op school of op feesten en evenementen.

Type cake:

CakeClass levert standaard cupcakes en chocolade cupcakes. U kunt ook een speciale aanvraag plaatsen voor uw gewenste smaak en allergieën. In overleg kunnen de mogelijkheden worden besproken.

Type topping:

Voor de topping zijn er meerdere mogelijkheden. U kunt kiezen uit een botercrème toef in verschillende smaken en kleuren, een fondant design of een logo/printplaatje op eetbaar papier.

Design:

Bij het omschrijven van uw cupcakes kunt u denken aan het thema, de kleuren en eventuele teksten die op de cupcakes komen. U kunt aangeven wat u graag op de cupcakes wilt en eventueel een afbeelding ter verduidelijking toevoegen in de bijlage.

Afleverdatum:

Graag vragen wij u de bestelling ruim van de voren, minstens 2 weken, te plaatsen. Dit is nodig om uw bestelling te kunnen inplannen. Geef op het formulier aan welke dag u de bestelling wilt afhalen en geef eventueel ook een tijd aan in de omschrijving. CakeClass probeert zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen.

Datum van nuttigen:

Graag vragen wij u aan te geven wanneer u de cupcakes gaat opeten, zodat we zeker weten dat de cupcakes op z’n verst en lekkerst zijn.

Telefonisch contact:

Als u er niet helemaal uit komt dan kunt u altijd even telefonisch contact opnemen (op nummer 06 181 422 48) en uw wensen bespreken.

Bestelformulier voor cupcakes op maat