logo

Verslag Greensparade 2014

Zoals al eerder in de teaser-post aangekondigd was CakeClass dit jaar bij het Greensparade Festival 2014.

De Greensparade is een jaarlijks terugkerend festival in Barendrecht. Het festival focust zich op het promoten van gezond eten voor kinderen, met als speerpunt het promoten van groente en fruit. Naast diverse standjes en kraampjes die vers eten verkopen zijn er vele activiteiten voor kinderen aanwezig op het evenement. Zo start de dag met de GreensRun, een hardloopwedstrijd voor kinderen. Daarna komen alle andere activiteiten aan bod, met onder andere vele speeltoestellen. CakeClass was dit jaar ook onderdeel van deze activiteiten: Cupcakes versieren met vers fruit!

Met deze activiteit promoten we fruit met behulp van de aantrekkingskracht van cupcakes.  Kinderen houden van cupcakes en dat werd ook vandaag weer bevestigd. Door verschillende soorten fruit te gebruiken als versiering wilden de kinderen ook eerder verschillende soorten fruit proeven. Het werd een erg geslaagde dag en het was van het begin tot einde erg druk. De kinderen hadden het erg naar hun zin en het was erg leuk om de creativiteit van de kinderen te zien. De mooiste verschillende creaties werden gemaakt. De creativiteit en onbevangenheid van een kind blijft je verrassen. Helaas waren de cupcakes door de grote populariteit voor het einde van de dag op, en moesten we de kinderen die later kwamen helaas teleurstellen.

Desalniettemin was het een erg leuk en geslaagde dag. Hopelijk kunnen we volgend jaar er weer bij zijn en dan zullen we voorbereid zijn met nóg meer cupcakes!

Bekijk de slideshow in de header van deze post om een indruk te krijgen van het evenement!