logo

Over CakeClass

Het maken en decoreren van cupcakes en taarten begon bij mij als een hobby die langzaam uitgroeide tot meer. Na meerdere cursussen te hebben gevolgd over het werken met fondant, marsepein en botercrème ben ik zelf cursussen gaan geven voor taart,cupcake en cake pop decoratie. Zo is begin 2013 CakeClass ontstaan.

Uit ervaring heb ik gemerkt dat cake decoratie een leerzame en gezellige bezigheid is voor jong en oud waarin ieder zijn creatieve vaardigheden kan laten zien. Om die reden vond ik het erg leuk om mijn ervaringen te delen en samen met mijn cursisten de mooiste creaties te maken. Later ben ik mij met CakeClass volledig gaan focussen op het maken van taarten op maat.

cake decoratie, een leerzame en gezellige bezigheid voor jong en oud

Bij CakeClass kunt u terecht voor bestellingen van ambachtelijk op maat gemaakte taarten of cupcakes voor alle speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagstaarten, bruidstaarten, bedrijfstaarten of een leuke taart om een geboorte te vieren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een op maat gemaakte taart voor speciale gelegenheden

Heeft u ook interesse in een mooie persoonlijke taart? Bestel dan snel een unieke en lekkere taart om uw speciale momenten in het leven te vieren!

Maria van Beek